Flexbarometer

De Flexbarometer is een initiatief van TNO in nauwe samenwerking met de ABU en de vakcentrale FNV en met steun van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. De Flexbarometer is gebaseerd op de Enquête Beroepsbevolking van het CBS en geeft een helder beeld van het aantal werkenden in Nederland, vast en flexibel, in verschillende sectoren.

Overzicht arbeidscontracten
Op dit moment werkt 63% van de werknemers op basis van een vast contract, 21% werkt op flexibele basis en 17% werkt op zelfstandige basis (zzp/zmp)

Zoom je in op de werkenden met een flexibel contract, dan zie je de volgende verdeling in leeftijd, opleiding en geslacht:


Bel Nu / Call Now

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten