Hoe ga je om met het Coronavirus?

Het kabinet heeft vorige week besloten dat de coronamaatregelen in Nederland worden verlengd tot en met dinsdag 28 april. We snappen dat dit ten aanzien van je werk wellicht de nodige vragen oproept.

Daarom hebben wij de veel gestelde vragen over het coronavirus en praktische tips om virussen zoals corona te voorkomen voor je op een rij gezet. De informatie hebben we overzichtelijk verwerkt in een infographic.

Privé: Hoe ga je om met het Coronavirus?

Het kabinet heeft vorige week besloten dat de coronamaatregelen in Nederland worden verlengd tot en met dinsdag 28 april. We snappen dat dit ten aanzien van je werk wellicht de nodige vragen oproept.

Daarom hebben wij de veel gestelde vragen over het coronavirus en praktische tips om virussen zoals corona te voorkomen voor je op een rij gezet. De informatie hebben we overzichtelijk verwerkt in een infographic.

Bel Nu / Call Now

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten